Weekendverslag. 7, 8 en 9 augustus.

Gegroet lieve bezoekers.

Een “schaam op ons” is zeker op zijn plaats. Weer veel te lang hebt u op een verslag moeten wachten. Maar aan de andere kant…u blijft in zo’n grote aantallen naar het zomercafé komen dat een verslag niet altijd nodig is.

Kortom, les excuses sont faites pour s’en servir. Laat onze excsuses de pret echter niet drukken en blijf ons verbazen met uw prachtige aanwezigheid.

Vrijdag 07/08 was een classic-UCOété-avond. Als we daar tijdens onze tweede jaargang al van mogen spreken natuurlijk. Een overheerlijke Afrikaanse maaltijd was ons deel. We spreken hier wel enkele waarschuwende woorden: “Pas op voor het blauwe doosje!”. Bedien u met mate van de aanwezige substantie…zeer, zeer lekker…maar na inname heeft het twee uur geduurd vooraleer wij iets anders konden smaken. U ziet, onze zin voor overdrijving zijn we nog niet kwijt.

Later op de avond speelde een vaste waarde op UCOété. Lucid vergastte ons werderom op een prachtig optreden. Als het aan ons ligt, dan zijn ze er volgend jaar opnieuw!

Lucid en onze boom. Een perfecte combinatie.
Lucid en onze boom. Een perfecte combinatie.

Na hun optreden kabbelde de avond gezapig verder. Gezellig, warm, rustig, leuke mensen…zo hebben we ze graag, onze kabbelende avonden.

Zaterdag 08/08 kon u ons ook vinden op het zomercafé. Mits u vooraf was ingeschreven natuurlijk. Want van 20u tot 22u mochten wij ons vergapen aan de wervelde show van Mister MoLoToV. Wij wisten dat hij een aantal straffe trucs in zijn mouw had verstopt. Maar wat hij uiteindelijk uit zijn hoed schudde…geloof ons maar als we u zeggen dat Las Vegas even onder de watertoren van de Maïsstraat lag. 80 minuten topentertainment! Achteraf was iedereen het over één ding eens, de afwezigen hadden zeer ongelijk! De discussies over hoe hij het toch elke keer weer gedaan kreeg zullen nog een tijdje doorgaan.

Onversneden tovenarij!
Onversneden tovenarij!

Zondag 09/08. Wat valt er nog aan toe te voegen. De mensen bleven met mondjesmaat aankomen. De volksspelen werden duchtig bespeeld. Het terras vulde zich gestaag. De blondines en brunettes liepen vlot binnen. De ijsjes hadden geen kans om te smelten. Het springkasteel zag weer af.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg was voor een geweldige namiddag, hebt u beste nog niet gehoord. Ze was er weer, die bijzonder dame die er in slaagt de Will Tura in elk van ons los te maken. Nou ja, in ons geval eerder de Sam Gooris, maar dat kan de pret niet drukken. We hebben het natuurlijk over de onnavolgbare juffrouw Modde! Ze sleepte ons weer mee in een sing-a-long van epische proporties. Gent, Spanje, Frankrijk…overal nam ze ons mee naar toe. Toen de laatste noten wegstierven bleek inderdaad dat muziek de zeden verlicht. De namiddag werd met extra energie verdergezet!

Olé!
Olé!
Een dotje, die Modde!
Een dotje, die Modde!

Komend weekend is het natuurlijk weer prijs:

Op vrijdagavond verwelkomen wij popkoor Muzamies (om 20u).

En op zondagnamiddag kan u bij ons terecht voor een workshop vilten en een workshop tasjes maken! Vooraf inschrijven aan de toog! (Zowel voor kinderen als volwassenen.)

Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s