Wordt verwacht, UCOété zomer 2015

Gegroet beste bezoeker,

Deze keer geen verslag over afgelopen evenementen. Geen weemoedig terugdenken aan wat al achter ons ligt. Neen, integendeel, we werpen een blik in de toekomst. De nabije toekomst natuurlijk, zo geavanceerd zijn we nu ook weer niet.

Vanavond (14/08) is er weer een lekkere buurtmaaltijd. En om 20u worden wij vergast op een optreden van popkoor Muzamies. Zwaar de moeite! (al zeggen wij het zelf)

En op zondag 16/08 kunnen de creatievelingen zich uitleven. In twee workshops. En we herhalen het nog eens, iedereen is welkom, zowel volwassenen als kinderen! Er is een workshop vilten. Deze is voorzien voor duo’s, maar kom ook gerust alleen, dan zoeken we u een duo-partner. En de tweede workshop is tasjes maken. Geen pottenbakkerij en dergelijke maar echte tassen. We zullen Louis Vuitton en Delvaux eens een poepje laten ruiken. Spreekwoordelijk dan wel, want met dit warme weer…

Vrijdag 21/08: Spelavond! Bordspelen voor groot en klein, jong en oud, beginner en gevorderde. Kom zeker langs, want een bordspel is de beste manier om mensen echt te leren kennen! (de organisatie staat niet in voor het ontdekken van slechte karaktereigenschappen 😉 )

Zaterdag 22/08 is het wederom filmavond! Kom mee genieten van “Schellebelle 1919”. Een topper van eigen bodem.

Op zondag 23/08 gaat de workshop lederbewerking door (deze is volzet). Meer info bij Julie. Daarnaast komt ook de Pretkamionet! Dus groot en klein, spoedt u naar UCOété voor alweer een leuke zondagnamiddag!

Tot dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s