Drie- of DrUCOningen

Beste geïnteresseerde in de activiteiten van de vzw Bloemekensforum

Onze eerstvolgende activiteit zal nu vrijdag 6 januari reeds doorgaan.

Wij willen de traditie van het zingen van de “Drie Koningen” levend houden. Gewoon omdat we we ons graag verkleden en graag bij u aan de deur willen komen zingen.

Wij willen in de Bloemekenswijk graag voor u komen zingen tussen 17 en 18:30 uur.

Omdat we niet zo maar aan elke deur gaan aanbellen (veel te weinig tijd daarvoor – er zijn 4200 woningen in de Bloemekenswijk!), hadden we graag geweten of we U een serenade mogen brengen.

Beantwoord daarvoor gewoon dit berichtje / mailtje (met opgaven van uw postadres natuurlijk – wij geven dat niet door! Beloofd op ons kinderzieltje en helemaal in orde met de nieuwe GDPR-reglementen).

Dan zetten wij voor u ons beste beentje voor.

Voor de mensen of kinderen die graag willen meezingen, of meespelen of gewoon meelopen: dat kan natuurlijk ook (en dat hebben we nog liever). We komen daarvoor samen om 16 uur in het stedelijk Buurtcentrum van de Bloemekenswijk (Frans van Ryhovelaan 119).
We gaan ons daar schminken, verkleden (breng gerust zelf een oud laken of tapijt mee), we maken sterren (al dan niet ronddraaiend). Vanaf 17 u gaan we zingen en rond 18:30 komen we terug in het buurtcentrum om warme chocolademelk te drinken.

PS: we zoeken ook nog een vrijwilliger om de chocomelk te maken. Laat maar iets weten!

Advertentie

2 gedachten over “Drie- of DrUCOningen”

  1. Beste

    Ik ben een voorstander van tradities in ere houden. Die van driekoningen dus ook. Ik vraag me echter af of de kinderen die de Afrikaanse Caspar in het zwart en de Aziatische Balthazar in het geel zullen worden geschminkt? Dit is toch niet echt gepast denk ik. Wij zullen alleszins niet thuis zijn, dus aan onze deur kunnen ze jammer genoeg niet komen. Veel plezier!

    Mvg

    Siska Bardyn

    Verzonden vanaf Outlook voor Androidhttps://aka.ms/AAb9ysg ________________________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s