Kick-off 123-piano aan ’t Balenmagazijn op 1 september om 19u

Zoals je misschien al ergens zag of hoorde: van 2 september tot en met 30 september zal één van de zeven vaste piano’s van de 10de editie van 123-piano aan de inkom van het Balenmagazijn staan: alle info vind je terug op https://www.123-piano.be/editie-2022. Het peterschap van de piano wordt opgenomen door vzw Balenmagazijn. Ook bij het Museum Dr. Guislain staat net als vorig jaar een piano, dus de Bloemekenswijk is goed bediend 😊.

Bij deze alvast een oproep om de aanwezigheid van de piano kenbaar te maken bij vrienden, buurtbewoners, collega’s, medewerkers, buurtorganisaties: de piano is vrij te gebruiken 7 dagen op 7, in de week van vroeg op de ochtend tot zonsondergang, in het weekend van 10u tot zonsondergang. Een leuke middagpauze, wat animo voor of na het werk, een aperitiefconcertje met de buren in het weekend, pianoles in openlucht…: alles kan.

Het openingsevenement vindt plaats op donderdag 1 september om 19u (Facebook-event: https://fb.me/e/36xY6y0Yt). De deelnemers fietsen langs een aantal van de piano’s waar telkens een mini-concert wordt gegeven. Het eerste concertje start om 19u aan het Balenmagazijn. Kom gerust af of stuur zeker door naar mogelijke geïnteresseerden: inschrijving is niet verplicht, maar je kan wel aanmelden op het Facebook-event (de fiets is wel noodzakelijk)!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s