UCO-Lumiëre (en transparanten)

Op zaterdagnamiddag 26 maart 2022 organiseren we onze workshop UCO-Lumiëre. We doen dit in samenwerking met het Museum van Dr. Guislain.

Deze workshop past in het thema “Te Gek” waarbij we het belang van het licht op ons gemoed willen onderstrepen. M.a.w. we willen allerlei kunstwerkjes maken waarbij licht centraal staat. We hebben daarvoor allerlei materiaal ter beschikking, maar één medium missen we nog: “Transparanten”. We willen graag de mogelijkheid bieden dat mensen met gekleurde stiften op een transparant kunnen tekenen. Die transparanten zullen dan tijdens het presentatiemoment via een klassieke “Overhead-projector” getoond worden.

Je begrijpt onze vraag: “Heb je nog ergens (bij je thuis of op je werk) een doos transparanten liggen (die toch alleen maar stof vergaart omdat niemand nog transparanten gebruikt) bezorg ons die. Je kan die in de brievenbussen van het buurtcentrum (Frans van Ryhovelaan 119) of in de brievenbus van de Maïsstraat 24 droppen. Eeuwige dankbaarheid is je loon.

Maar kom ook gewoon creatief meedoen op de workshop. Deze staat open voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen moeten wel begeleid worden door een ouder. Deelnemen aan de workshop is helemaal gratis.

Volg ook onze activiteiten-agina en helpende-handjes-pagina op:
http://www.lucas-de-cocker.be/bloemekensforum/index.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s