Weer of geen weer

Het kwakkelweer heeft ons niet belet om al heel mooie momenten mee te maken op UCO-été 2021. Dankzij nog enkele extra tenten en parasols (paraplu’s) konden we ook verder werken wanneer de hemelsluizen geopend werden.

Dus doen we dapper voort, en het moet gezegd, het weer ziet er steeds beter uit.

Vrijdag 13 augustus 2021, vrijdagavondtreffen met optreden van “0600AM” (vanaf 19:30 tot ± 21:30u).
0600AM bestaat uit Toni Verlinden (zang, gitaar), Olmo Cornelis (contrabas, piano) en Jeffrey Thielens (bluesharp). Met een groot repertoire van zowel eigen nummers als eigenzinnige covers bekoort deze band met Gentse roots elk publiek.  Van sferische pianogeluiden, een warme diepe stem begeleid door een zacht strummende gitaar tot een pompende contrabas, bluesharp met een up-tempo gitaar waar je niet kan op stil zitten. 0600AM heeft het allemaal.

foto van de muziekgroep 0600AM
foto van de muziekgroep 06/00AM

Zondag 15 augustus 2021, van 14:00 tot 18:00u

Zomercafé  (van 14 tot 18u) met workshop Zorgpopjes maken (vanaf 14:30 tot ± 17:00u).
In principe bedoeld voor kinderen maar volwassenen kunnen hieraan evengoed deelnemen! Heb je een probleem? Lig je te piekeren over iets en kan je niet slapen? Vertel het aan je zorgenpop en leg die dan onder je kussen voor het slapengaan. En ’s ochtends wordt je weer lekker uitgeslapen en vrolijk wakker!

foto van een zorgpopje
foto van een zorgpopje
foto van een zorgpopje

♥ Optreden van “Bruno Deneckere” vanaf 15:00 tot ± 17:00u.

Bruno Deneckere is een echte Gentse singer-songwriter, zingt en speelt op gitaar, soms begeleid door één van onze sympathieke vrijwilligers, Peter, op slagwerk. Misschien brengen ze dit jaar ook weer een gast-instrumentalist mee?

foto van de het optreden van Bruno Deneckere van op UCO-été 2019

Met dank aan al die belangeloze vrijwilligers die tot nu toe hun droog en nat steentje bijdroegen tot het lukken van UCO-été 2021. Toch moeten er nog enkele taakjes opgenomen worden. Kijk eens op http://www.lucas-de-cocker.be/bloemekensforum/helpers-gevraagd-2021.htm#recent en ga na voor welke taak jij je nog kan engageren. Onze vrijwilligers zijn steeds verzekerd en krijgen gratis de nodige beschermingsmiddelen (en uiteraard ook enkele drankbonnetjes). Geen speciale vaardigheden vereist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s