Wat zal het zijn, regen of zonneschijn?

De weersvoorspellingen geven kansen op lokale buien en eventueel onweer voor morgennamiddag (vrijdag 14 aug. 2020). Als het morgen om 17:00 uur niet meer regent, beginnen we alles op te zetten om te kunnen openen om 18:30 uur. Als het echter om 18:30 nog regent dan wordt de geplande activiteit op vrijdag afgeblazen. We mogen de activiteit niet binnen laten doorgaan en we hebben daar trouwens ook onvoldoende plaats voor. Dus vingers kruisen voor morgen.

De voorspelling voor zondag is veel duidelijker: in principe geen regen op zondagnamiddag. Dus die activiteit gaat door.

Vrijdag 14 augustus 2020, van 18:30 tot 23:00u

♥ Gratis optreden van “Bruno Deneckere & Peter De Bosschere” (vanaf 19:30 tot 21:30u).

Bruno Deneckere & Peter De Bosschere vormen een uitzonderlijk powerduo. Bruno, een echte Gentse singer-songwriter, zingt en speelt op gitaar, begeleid door één van onze sympathieke vrijwilligers, Peter, op slagwerk. Misschien brengen ze dit jaar ook weer een gast-instrumentalist mee?

foto van de het optreden van Bruno Deneckere van vorig jaar op UCO-été

Bar open tot 23:00 u.

Zondag 16 augustus 2020, van 14:00 tot 18:00u

Zomercafé in en rond ons → Winkeltje op de hoek v.d. oude UCO-fabriek voor kinderen en volwassenen (van 14 tot 18u).

♥ Workshop “Werken met kosteloos en/of recyclagemateriaal onder begeleiding van Cécile, Jules en Anaïs” (vanaf 14:30 tot 17:30u).

♥ Gratis optreden van “Wendi Ostir en Marijke Hellemans” met Nederlandstalige luistermuziek, van 15:00 tot 15:45 uur.

Wendi Ostir verhaalt en vertaalt de mens. Samen met Marijke Hellemans (gitaar) brengt ze een Nederlandstalige akoestische set.
 
Eerlijke en confronterende teksten ontwapenen en beroeren, laten je meedrijven in een verhaal waar tekst en muziek centraal staan.

foto van Marijke Hellemans en Wendi Ostir

→ Videofragment met Windi Ostir en Marijke Hellemans

♥ Gratis optreden van “Semper Pie” (vanaf 16:00 tot 17:30u).

foto van Semper Pie in action op de Gentse Feesten

Semper Pie is het muzikale project van Jurgen Van Bouchaute (gitaar)  en dochter Wienke (zang, Ukelele, keyboards & drums). Ze spelen naast recente  ook classic rock & popnummers, maar dan in hun eigen akoestische versie. Soms zoet als taart, soms ook heel stevig & rauw..

Bar open tot 18:00 uur.

We hebben ook nog een paar helpende handjes nodig! Kijk eens op http://www.lucas-de-cocker.be/bloemekensforum//helpers-gevraagd-2020.htm#recent en geef meteen door wanneer je ons nog kan helpen. We zoeken nog 1 vrijwilliger voor vrijdag en meerdere voor zondag.

En laat ons nu hopen dat alle regen er uit valt vooraleer wij ons materiaal moeten klaar zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s