Wel UCO-été in augustus 2020

GOED NIEUWS EN EEN DRINGENDE VRAAG

We hebben op maandag 20 juli 2020 de toelating ontvangen om in augustus, onder duidelijke “Coronabeperkingen”, toch een degelijk programma voor te stellen aan de buren van de Bloemekenswijk.

Voor ons programma zie: http://www.lucas-de-cocker.be/bloemekensforum/activiteiten_2020.htm#recent

DE DRINGENDE VRAAG

We doen dit voor de buren, maar het moet ook door de buren mee gedragen worden. We zijn allemaal onbetaalde vrijwilligers. Om dit mogelijk te maken hebben we natuurlijk dringend behoefte aan helpende handjes, want onze eerste publieksactiviteit is al gepland op 2 augustus. Het is dus kort dag. We gaan dit ook allemaal Corona-proof doen. Onze vrijwilligers krijgen uiteraard ook de nodige beschermingsmiddelen en gaan in veilige omstandigheden werken. Kijk dus even op: http://www.lucas-de-cocker.be/bloemekensforum//helpers-gevraagd-2020.htm#recent en laat ons weten wanneer we op jou kunnen rekenen!

EEN LAATSTE VRAAG!

Het aantal toeschouwers is beperkt. Daarom sturen we deze info alleen door aan de mensen die zich als “geïnteresseerde” voor onze vzw opgegeven hebben. Onze vraag is dan ook om dit bericht NIET verder te verspreiden, of geen mensen mee uit te nodigen die nog nooit eerder aan een activiteit van UCO-été deelnamen.

En nu, als de bliksem de vrijwilligerslijst invullen :-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s