Gaat UCO-été door in 2020?

Omdat het tot op heden onduidelijk is onder welke “categorie” van activiteiten UCO-été valt, kunnen we vandaag nog niet zeggen of en hoe UCO-été 2020 georganiseerd zal worden. We hadden nu eens een zo mooi programma reeds maanden geleden opgesteld.

We hebben ons intern het hoofd gebogen en gebroken over hoe we het een en ander wel zouden kunnen organiseren. Met die voorstellen gaan we aan de stad Gent vragen of we met die maatregelen UCO-été kunnen organiseren. We gaan ten laatste op 17 juni beslissen of we al iets gaan organiseren in juli. Kan dat niet dan wachten we eventuele versoepelingen voor augustus af. Ook dan weer moeten we ten laatste 18 juli weten onder welke voorwaarden dat kan, anders kunnen we nooit op tijd de nodige extra aankopen doen en nog voldoende vrijwilligers vinden.

We hebben hoe dan ook al beslist dat we:

  • op vrijdagavonden niet openen als we geen muziekgroep mogen programmeren;
  • geen buurtmaaltijd geven als we als garçons het eten op de individuele tafeltjes moeten brengen;
  • geen dranken gaan serveren in onze glazen of tassen. De klanten drinken ofwel rechtstreeks uit het flesje of blikje (of in geval van koffie of thee uit een wegwerp kartonnen beker). Klanten die wel uit een glas of beker willen drinken mogen hun eigen glas of beker meebrengen naar UCO-été. Er zal mogelijkheid zijn om een herbruikbare beker aan te kopen, die je dan verder steeds voor jezelf houdt. Er zal mogelijkheid zijn om je eigen glas of beker om te spoelen vooraleer er een nieuwe consumptie uit te drinken; maar iedereen blijft zijn eigen glas of beker gebruiken;
  • we voorzien verschillende posten met desinfecterende handgel.

Hou dus je mailbox in de gaten op 18 juni om te weten of we vanaf juli kunnen starten en dan dringend veel vrijwilligers nodig hebben! Voor de mensen die nog niet in onze mailing-list zitten: geef je mailadres op aan Bloemekensforum@gmail.com

2 gedachten over “Gaat UCO-été door in 2020?”

  1. Veronderstel dat ik al de lijst sta om vrijwilligerswerk te doen.Indien dit niet zo is mag jij mij noteren en kom ik helpen als het kan.

    Maselyne Gina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s