UCO-eité – coronaversie 2020

Beste sympathisanten van onze vzw Bloemekensforum

Corona zorgt er voor dat we onze UCO-eité 2020 zoals oorspronkelijk gepland niet mogen laten doorgaan. Maar wij willen toch iets organiseren voor onze jonge gasten. We willen -een beetje naar analoge met de berenjachten- enkele opdrachtencirquits realiseren aan huizen in de Bloemekenswijk.

Daarvoor hebben we natuurlijk mensen nodig aan wiens vensterraam we een opdrachtenaffiche mogen uithangen (leesbaar van op het voetpad). Dit kan een A4 of een A3-affiche zijn. De affiches zouden er moeten hangen van paasmaandagmorgen tot de daaropvolgende donderdagavond. Wij komen de affiches wel in jullie brievenbus steken. De affiches zullen allemaal verschillend zijn (want ze zullen allemaal verschillende opdrachten bevatten).

Vandaar deze oproep: wie o wie in de Bloemekenswijk stelt gedurende die periode zijn vensterraam ter beschikking? Graag snel reageren zodat we zeker zijn dat we deze activiteit kunnen laten doorgaan. Graag daarom een mailtje naar bloemekensforum@gmail.com met je straatnaam, huisnummer en hoeveel affiches van het formaat A4 (21 x 30 cm) en/of van het formaat A3 (30 x42 cm) er aan je raam mogen hangen. Met slechts 1 affiche van A4-formaat zijn we al heel dik tevreden. Doen!

Wij hopen op die manier tegen woensdag 8 april met zekerheid te kunnen meedelen dat deze alternatieve UCO-eité 2020 kan doorgaan (dat zal een opdrachtenparcours zijn voor kinderen tussen 3 en 12 jaar).

Hou het ondertussen gezellig en veilig!

3 gedachten over “UCO-eité – coronaversie 2020”

  1. Beste Lucas en co
    Heel graag stellen wij ons vensterraam in de Gezondheidstraat 23 ter beschikking.
    Laat maar horen als dat nog past komt en wat we moeten doen.

    Groetjes, Sofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s