Fietsersapplaus! Corona-perikelen

Vrijdag 20 maart 2020, van 7:30 tot 8:45u

Als gevolg van de  nieuwe aanbevelingen in het kader van de Corona-crisis vragen we bijzondere aandacht te geven aan volgende elementen voor deze actie:

  • als je jezelf niet in prima conditie voelt: blijf in uw kot.
  • wil je wel komen supporteren: hou voldoende afstand (vb. 2 meter van elkaar en van de fietsers)
  • Toeters of trompetten die je met je eigen longen aanblaast laten we achterwege. Bellen, potten en pannen, spandoeken mogen natuurlijk wel.


Voor de vroege vogels

Fietsapplausmoment voor de mensen die met de fiets de nieuwe fietsroute langs de “Gaardeniersbrug” nemen.

We nemen deel aan de Nationale Applausdag voor fietsers. Daarbij zorgen her en der groepen mensen voor applaus voor wie hen voorbijfietst. We hebben een mooi punt om ons op te stellen, namelijk beneden de Gaardeniersbrug, waar het fietspad en de nieuwe Gaardeniersweg kruisen (zie onderstaande foto).Bloemekenspark_fase2_fietsapplaus

Het is een mooie kans om de nieuwe fietspaden door het Bloemekenspark fase 2 naar de Getouwstraat, de Roggestraat en de Maïsstraat onder de aandacht te brengen, om het kruispunt met voorrang voor de fietsers zichtbaarheid te geven. Bovendien is er ten Noorden van Gent (behalve in Wondelgem zelf) nog geen fietsapplausactie.

Breng toeters en bellen mee om de dappere “eenzame fietsers” te verwelkomen!


 

Eén gedachte over “Fietsersapplaus! Corona-perikelen”

  1. Officieel is de fiets-applaus-actie afgekondigd omwille van de Corona-crisis. Wie wil mag nog altijd gaan supporteren, maar hou dan wel voldoende afstand van elkaar en van de fietsers. Breng maar veel lawaaimakende instrumenten mee! We zien wel met hoeveel we daar staan te applaudisseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s