UCOfeest, een klein verslagje.

16/06, een mooie dag voor de Bloemekenswijk. Want de vernieuwde UCOsite opende haar deuren voor het grote publiek.

En het moet gezegd, dat ziet er daar al bij al niet slecht uit. Het mooie Balenmagazijn kenden we natuurlijk al van onze editie van 2016.

Nu kregen we echter ook een inkijk bij al die anderen die zich daar gevestigd hebben in het kader van sociale-economie projecten en verenigingen.

Wegens toogverplichtingen in ons zomercafé hebben wij niet overal ons hoofd kunnen binnen steken maar wij kijken al verlangend uit naar de Kringloopwinkel. En waren zeer onder de indruk van het fietsatelier van Trans-Fair.

Maar zoals gezegd, het grootste deel van onze dag brachten wij door in ons zomercafé. Alwaar wij u, lieve bezoekers, wederom in grote getalen mochten ontvangen. Als die zaterdag een voorteken is voor onze zomer dan belooft het een zeer mooie editie te worden!

De ingrediënten waren vanouds ons winkeltje, een hoop zelfgebakken taarten (dankuwel vrijwilligers!!), lekkere drankjes, een leuke band, een springkasteel, een gezellig terras, een prachtige boom, grime en natuurlijk het belangrijkste van al: U!

IMG_20180616_144713.jpg
Immer enthousiaste en onontbeerlijke vrijwilligers!

Dankjewel aan al die oude getrouwen die op daagden, dankjewel aan alle nieuwe gezichten die we zagen. Dankjewel aan alle aanwezigen dus! Zonder jullie zou er geen UCOété zijn!

Wij vonden het een geslaagde generale repetitie. Hopelijk genoot u er even hard van als wij!

Er volgen hier natuurlijk nog enkele sfeerbeelden.

En wij nemen afscheid met de woorden: Tot heel binnenkort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s