U was weer geweldig! (weekendverslag 04 en 06 september)

U daar, lieve bezoeker. U is het tot wie wij ons richten, met waarschijnlijk één van de laatste berichten van deze jaargang. U is het die wij moeten bedanken. Voor jullie bezoekjes. Voor jullie aanwezigheid. Voor jullie bemoedigende woorden. En natuurlijk voor jullie drankconsumptie.

U was ook weer dit laatste weekend talrijk aanwezig!

En vrijdag was, al zeggen wij het zelf, één van de zeer fijne vrijdagen UCOété. Het begon natuurlijk met een overheerlijke buurtmaaltijd. Langs deze weg trouwens een dikke merci aan al degenen die hun steentje (lees: voedingswaren) bijdroegen.

Bert, hopelijk ziet Karlien dit niet!
Bert, hopelijk ziet Karlien dit niet!
Talrijk aanwezig.
Talrijk aanwezig.

Trouwens, mocht u interesse hebben om zelf ook eens een buurtmaaltijd te voorzien, laat het ons zeker weten!

Het lekkere eten was een goed voorspel op wat nog komen moest (vergeef ons de metafoor). Eerst werden we vergast op een (en we wikken onze woorden) GEWELDIG optreden van Compagnie Oemlaut. Hun voorstelling ‘Chiclette’ werd zeer gesmaakt door het aanwezige publiek. Die dialogen, die muziek, die personages…u hoort het, wij zijn fan en kijken al uit naar volgend jaar om hen opnieuw uit te nodigen!

Preken voor eigen parochie.
Preken voor eigen parochie.
Spoons en Jackie in "actie".
Spoons en Jackie in “actie”.

En zij die er vrijdag bij waren zullen het kunnen beamen. Er kwam gewoon nog een geweldig optreden. Songhunter bracht fantastisch mooie luistermuziek. Zij trokken het publiek bezwerend dichterbij en namen hen mee op een geweldige luistertrip. De avond was, zoals wel meer op UCOété, veel te kort.

Net zoals de zondag. Veel te kort. Er moet dringend een aanpassing komen, zondagen moeten 33 uur duren in plaats van de huidige 24. De afsluitende zondag van deze geweldige zomer was er ook eentje om in te lijsten. Was het weer geweldig? Niet echt, een beetje wind, een beetje regen. Maar niets waardoor u zich liet afschrikken. Was de drank geweldig? Ook niet echt, er werd zelfs bijna gevochten om de laatste Blondine. (Het bier welteverstaan, die andere blondine is bezet.)

Wat was er dan om in te lijsten horen wij u vragen? Wel, U om te beginnen. En de aanwezige taarten! Wat hebben wij begenadigde bakkers in ons publiek. En de muziek. Radio UCOété was betrouwbaar als vanouds. Maar top of the bill vandaag was Saxolicious. Een geweldig saxofoonkwartet. Van jazz tot klassiek over pop tot swing. Zelfs een kleine regenevacuatie kon hen niet klein krijgen. Zij bleven gewoon voor een zeer leuke sfeer zorgen! Wij zouden het in ieder geval niet erg vinden om hen nog eens terug te zien! Trouwens, zij hebben nog geen website of facebookpagina, maar als u hen zelf eens wil boeken, dan kan u contact opnemen via veerledeckers@hotmail.com of op het nummer 0494/272.982.

Saxolicious!
Saxolicious!

Ach lieve bezoeker, wij worden er zelf een beetje week van. Maar het zit er weer op. Dus nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid. Doch wij zeggen u geen vaarwel vrienden, want dra zien wij elkander weer. Hou onze Facebookpagina zeker in ’t oog. Misschien komt er nieuwe winteractiviteit. Of wie weet…

Hartelijke groeten,

Het Bloemekensforum 🙂

Eén gedachte over “U was weer geweldig! (weekendverslag 04 en 06 september)”

  1. Nog volop kunnen genieten van de laatste UCOété avond in al zijn glorie : lekker eten, vriendenbabbels en een zeer stemmig optreden met Songhunter. Dit is Ucoété op zijn best.
    Tot volgend jaar !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s