Weekendverslag 8 en 10 augustus

Elk weekend beginnen wij opnieuw met plezier en vol goede moed om u te mogen ontvangen. Ook als de weergoden ons niet echt goed gezind zijn. En het moet gezegd worden: u, beste bezoeker, laat ons nooit in de steek! Bedankt daarvoor!

Gezelligheid troef!
Gezelligheid troef!

De avond begon met een zeer lekkere maaltijd van keukenprinses Elfi (bijgestaan door keukenkoningin Karlien). De hoorn des overvloeds voorzag ons van rijst, kip (of vegetarisch alternatief) en een overheerlijke kerriesaus (met vers fruit en verse groentjes!).

De koks aan het werk.
De koks aan het werk.

Een overrompeling zoals vorige vrijdag werd het niet. Maar daarom was het niet minder leuk, integendeel zelfs.

UCOété
UCOété

Grote buien bleven uit en rond een uur of acht kregen we het equivalent van een grote portie zonneschijn. We werden vergast op een optreden van “het duo dat nog op zoek is naar een naam en dus voorlopig door het leven gaat als Daisy en Ben”. (Laat het ons zeker weten als u nog suggesties hebt, we sturen ze door.)

Band met enthousiast dansende fan.
Band met enthousiast dansende fan.

Zij verwonderden ons bijna een hele avond met prachtige pianomuziek. En het aanbod was zeer divers. Van de illustere Wim Mertens tot de nobele onbekende Tom Waes. Dit alles trouwens solo, in duo of in quatre-mains! Van ondergetekenden mogen zij onmiddellijk terugkomen!

Tot een kot in de nacht :)
Tot een kot in de nacht 🙂

Alles bij elkaar een rustige maar prachtige avond.

Ach, wij maar denken dat de weergoden ons op vrijdag niet goed gezind waren. Het “beste” hadden ze blijkbaar voor zondag gehouden. (Noah en zijn ark zouden van pas gekomen zijn.) Maar ook nu konden wij op u rekenen!

De vijf kilogram pannenkoekendeeg werd opgebakken en de pannenkoeken vlogen de deur uit. (En ja, soms ook letterlijk.) Al zal het zondagse verjaardagsfeestje daar ook wel voor iets tussen gezeten hebben.

Voorbereiding pannenkoeken.
Voorbereiding pannenkoeken.
There ain't no party like a UCOété party!
There ain’t no party like a UCOété party!
Party!
Party!

En ondanks het openen van de hemelsluizen bleven de volksspelen niet werkloos staan. Er werd gesjoelbakt, ringgeworpen, gebold, blikgeworpen en geruiterd.  (Vergeef ons de vele schrijffouten, het blijven volksspelen hé.)

Extreme outdoor.
Extreme outdoor.

Ondertussen werd er dan ook nog geschminkt en gevilt.

Aan de slag!
Aan de slag!
Monsters ook welkom op UCOété.
Monsters ook welkom op UCOété.

Met de eindmeet in zicht begon het natuurlijk op te klaren. Alsof de weergoden het doorhadden: weer of geen weer, altijd welkom op UCOété! En daar hebt u, beste bezoeker, een zeer groot aandeel in. Dus nogmaals bedankt en tot binnenkort!

Tot de volgende!
Tot de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s