Openingsweekend: het is zover!

Vrijdag

Op vrijdag 13 juni is het eindelijk zover: na maanden vergaderen, materiaal verzamelen, doe-het-zelven en veel leute opent UCOété eindelijk zijn deuren (nou ja, een poortje uit paletten)! Vanaf 18u worden ons café en terras aan de Maïsstraat 142 ingewijd met een gratis drankje en hapje. Nieuwsgierig naar wat de geluiden die je nu al weken uit de UCOsite hoort komen hebben opgeleverd? Dan is dit het moment om het resultaat te komen bewonderen.

Om 20u speelt de Gentse band Lucid de zomer en UCOété definitief op gang. Met hun breekbare Engelstalige pop/rock vormen ze een beeldschoon begin van wat een lange, mooie zomer belooft te worden. Goed begonnen, half gewonnen? ’t Zal wel zijn, dat!

profiel_lucid

Zondag

Op zondag zetten we ons terras open voor de toekomst van de Bloemekenswijk. Vanaf elf uur kunnen de jongsten zich komen uitleven op het springkasteel, of zich laten schminken in een fabeldier, stoere piraat of Rode Duivel (behalve Anthony vanden Borre. Daar beginnen we echt niet aan. Sorry Anthony). Voor de volwassenen zijn er ons zonnige terras, drank en taart, en hopen gemoedelijkheid. Tot dan!

Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s